Uitzwaaien Kerk aan Huis Overschie

Op zondag 9 oktober hebben we met elkaar Kerk aan Huis Overschie uitgezwaaid. Dat zit zo: al meerdere jaren komt er in Overschie een groep mensen bij elkaar, met als doel om uiteindelijk uit te groeien naar een zelfstandige kerk. Want we geloven dat ‘het goede nieuws’ echt goed nieuws is voor iedereen, ook voor plekken waar de Wijnstokgemeente zelf verder weg van staat. Zoals Overschie, een prachtige wijk van Rotterdam.

Daar hebben we nu een duidelijke stap in gezet: vanaf dit moment komt deze groep wekelijks bij elkaar op zondag. Dat betekent dat we meerdere mensen, die al jarenlang deel zijn van onze gemeente, nu uitzwaaien: ze zijn nu officieel deel van de nieuwe kerkplant.

Hoewel afscheid nemen nooit 100% leuk is, doen we dit met een blij gevoel. Want missie, dichtbij en ver weg, zit in ons dna.

Het was een mooi uitzwaai-moment, met lovende woorden voor de vasthoudendheid van de betrokken mensen: de reis tot nu ging langs hoogtepunten maar kende – zoals elk avontuur – ook tegenslagen.

Natuurlijk blijven de contacten en zullen we activiteiten samen ondernemen. We blijven tenslotte familie!

Lees meer info over Kerk aan Huis in Overschie