HomeDe Wijnstokgemeente is een kerkelijke gemeente in Berkel en Rodenrijs. We willen een gastvrij thuis zijn voor een ieder die God wil ontmoeten.
Kom gerust eens langs op zondag om 10:00 uur op de Rodenrijseweg 295.We willen ook als gemeente rekening houden met de geldende coronamaatregelen. We kunnen nog steeds samen komen en (zonder klachten) ben je van harte welkom. Voorlopig is het nog altijd mogelijk om naar de samenkomst te komen zonder aanmelding vooraf. Tijdens de samenkomst staan er ramen open voor ventilatie en frisse lucht.Wel blijven de basisregels gelden:

– Regelmatig handen wassen of desinfecteren, hoesten en niezen in elleboog

– geen handen schudden

– thuisblijven en testen bij (verkoudheids)klachten

– bij binnenkomst, vertrek en verplaatsingen in het kerkgebouw dragen we mondkapjes

– geef elkaar de ruimte, 1,5 meter is een veilige en verplichte afstand, bescherm je zelf en anderen. We houden daarom 3 stoelen leeg naast mensen uit 1 gezin of huishouden

– we verplaatsen ons zo weinig mogelijk voor, tijdens en na de samenkomst


Na de samenkomst drinken we tijdelijk geen koffie, thee of limonade. Er is na de samenkomst helaas geen mogelijk om een gesprek met elkaar te hebben in de zaal.


Voor een overzicht van alle maatregelen:
Coronamaatregelen-vanaf-27-november-2021.pdfDe diensten blijven ook live te volgen via het: YouTube kanaal van de WijnstokgemeenteVind ons op de kaart


Volg ons ook via:


Facebook
Instagram
Website